Napuštate Facebook?

Bez autora
Jun 20 2011

Možete da pokušate, ali znajte da neće biti lako. Na raspolaganju su vam dve opcije: deaktiviranje i brisanje profila. Deaktiviranje je blaža verzija, dovoljno je da odete na "podešavanja" i izaberete odgovarajuću opciju. Ali, Facebook će tada početi da pribegava emotivnim ucenama.Suočiće vas sa sličicama vaših prijatelja praćenim porukama o tome koliko ćete im nedostajati. Ako odolite tom iskušenju, i istrajete u svojoj nameri, ne zaboravite da zabranite Facebooku da vam šalje mailove.

Napuštate Facebook?Možete da pokušate, ali znajte da neće biti lako.

Na raspolaganju su vam dve opcije: deaktiviranje i brisanje profila. Deaktiviranje je blaža verzija, dovoljno je da odete na "podešavanja" i izaberete odgovarajuću opciju. Ali, Facebook će tada početi da pribegava emotivnim ucenama. Suočiće vas sa sličicama vaših prijatelja praćenim porukama o tome koliko ćete im nedostajati.

Ako odolite tom iskušenju, i istrajete u svojoj nameri, ne zaboravite da zabranite Facebooku da vam šalje mailove. Ukoliko to ne uradite, mreža će vas redovno i često "mamiti" različitim porukama, a
primaćete i obaveštenja o svakom događaju koji ćete propustiti.

Čak i tada, deaktivacija ne znači da ste se rešili svog profila, on ostaje negde u pozadini i čeka trenutak kada ćete mu se vratiti.

Brisanje profila je trajno rešenje, ali nije tako jednostavno. Morate da ispratite proceduru koja podrazumeva pretraživanje Facebookovih servera u potrazi za tom opcijom, zatim morate da pošaljete zahtev za brisanje profila, a onda sve to treba da potvrdite mailom.

Facebook garantuje da u roku od 15 dana od sprovođenja ove procedure na njihovim serverima neće više postojati nikakav trag o tome da ste ikada postojali u Facebook svetu, piše "Dejli mejl".

Ipak, čak ni to nije garancija da više niko ne može da vas nađe na Internetu. Prijatelji će i dalje moći da vas taguju na slikama...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik